Gasten

Een indruk van enkele gasten:

TopMondzorg

"Met veel plezier komen we al een paar jaar voor onze leiderschapstraining bij de Dorpshoeve, met recht een inspirerende omgeving (wat een uitzicht!) met een zeer persoonlijke en fantastische verzorging."

Sarah, HR-manager


TBBouw
"Dorpshoeve biedt een inspirerende en informele omgeving. Gastvrijheid en flexibiliteit staan hier voorop. Wij komen zeker weer terug."

Secretaris cao-partijen Bouw & Infra


APG
"Voor inspirerend vergaderen op een mooie locatie ben je bij de Dorpshoeve aan het juiste adres. Aan alles is gedacht en maatwerk is hier standaard. Goede faciliteiten, rust en heerlijk eten zijn kenmerkend voor deze locatie."


PLUS Retail
"Een  mooie inspirerende locatie in een landelijke omgeving, waar je door gastvrouw Nathalie wordt verwend met overheerlijke biologische producten. Alles is tot in detail goed verzorgd. Niet voor niets komen we hier telkens terug. "


MEDIQ
"Wij komen hier zeer regelmatig. Het is een hele fijne locatie om te vergaderen, de omgeving is prachtig en de gastvrouw Nathalie is super vriendelijk. Fantastisch hoe er altijd door haar wordt meegedacht om de dag perfect te laten verlopen.”

Demelza Spelt, Management Assistant, Mediq Nederland B.V.


CAPGEMINI
"Wat een fijne locatie om te vergaderen waar alle faciliteiten aanwezig zijn. Een geweldige gastvrouw die tot in de puntjes alles goed geregeld heeft na onze wensen.”


 

 

 
Terug naar boven